Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

Wireless Alert DC, 350 mm'lik bir kablo üzerinde iki parçalı bir kapı temas sensörü kullanarak bir kapının, pencerenin, buzdolabının veya derin dondurucunun açık mı yoksa kapalı mı bırakıldığını izler. Cihaz, izlenen kapı/pencere açıldığında, kapatıldığında veya her ikisinde de bir e-posta uyarısı gönderebilir (yalnızca gerçek olayları algılamak için yapılandırılabilir uyarı gecikmeleriyle).

Kurulum daha kolay olamazdı. Ücretsiz FilesThruTheAir mobil uygulamasında (Google Play ve App Store'da mevcuttur) adım adım kılavuzu izleyin. Kurulum sırasında, bir iletişim e-posta adresi girebilir ve kapı açıldığında, kapatıldığında veya her ikisi için uyarıları yapılandırabilirsiniz. Ayarlar, uyarı e-postasında görünen özel bir mesaj ve özel bir uyarı gecikme süresi içerebilir; bu süre boyunca, cihazınızın yalnızca gerçek olaylar konusunda sizi uyarması için, bir uyarı gönderilmeden önce cihazın belirli bir süre boyunca açık veya kapalı kalması gerekir. . Önceden ayarlanmış koşullarınız karşılandığında (örn. kapı bir dakikadan uzun süre açık kalırsa), yapılandırılmış iletişim e-posta adresinize bir uyarı e-postası gönderilir.

Sonuç: potansiyel olarak kontrollü depolama ortamlarını izlemenize olanak tanıyan zaman damgalarıyla kapı etkinliğinin anında bildirilmesi.

Cihaz ayrıca günlük/haftalık/aylık (kullanıcı tarafından seçilebilir) planlanmış özet raporlar, ayrıntılı uyarı olaylarının sayısı, açık ve kapalı süre yüzdesi ve pil seviyesi gönderebilir.

Lütfen unutmayın: Wi-Fi ağlarının %100 çalışma süresine sahip olacağı garanti edilemez, bu nedenle bu ürün bağımsız bir güvenlik aygıtı olarak güvenilmemelidir.

•Açıldığında, kapatıldığında veya her ikisi için kullanıcı tarafından yapılandırılabilen uyarılar
•İstenmeyen uyarıları önlemek için uyarı gecikme ayarları
•Özelleştirilebilir uyarı mesajları
•LED göstergesi
•Wi-Fi bağlandı
•Ücretsiz mobil uygulamayı kullanarak kurulumu basit
•İki yıllık pil ömrü (kullanım senaryosuna bağlı olarak)
•Piller dahildir
•Devam eden abonelik ücreti yok
•Duvara montaj için yapışkan ped içerir
Teklif Sepetine Ekle
TEKNİK ÖZELLİKLER
 Cihaz Çalışma Sıcaklığı -18...54 °C (0...129 °F)
 Kapı Sensörü Aralığı 0...20 mm
 Uyarı Bildirimi Durumları Açık / Kapalı / İkisi
 Uyarı Gecikme Aralığı 1 dakika ila 12 saat (kullanıcı tarafından seçilebilir)
 Çevre koşulları Yalnızca iç mekan kullanımı - IP5X
 Ürün Boyutları 69 x 32 x 22 (2.7 x 1.3 x 0.9) mm
 Kontak Sensörü Boyutları Her iki parça da hizalanmış: 66 x 13 x 26 (2,6 x 0,5 x 1,0) mm
Kablo uzunluğu: 350 (13,8) mm
 Pil Türü 2 x 1.5V Alkaline LR03/UM4/AAA
 Pil ömrü 2 Yıl
 Wi-Fi