Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

ORİJİNAL GÜNEŞ IŞIĞI KUANTUM ÖLÇER - Dünyaca ünlü ekin fizyoloğu Dr. Bruce Bugbee tarafından tasarlanan Apogee MQ-100X "orijinal" kuantum ölçer, Apogee'nin güneş ışığı altında fotosentetik olarak aktif radyasyonu (PAR) doğru bir şekilde ölçmek için mükemmel olan daha eski ve daha ekonomik fotodetektörüne sahiptir. Metal halojenür ve yüksek basınçlı sodyum ışıklara sahiptir. LED'ler dahil diğer ışık kaynaklarını ölçmek için daha yeni tam spektrumlu veya ePAR sensörlerimizi kullanmanız gerekmektedir.

 

BİLİMSELLER VE CİDDİ YETİŞTİRİCİLER İÇİN - Bazen bitki yetiştirme ışığı ölçerler olarak pazarlanan, ancak insan görüşü için ışığı ölçmesi amaçlanan daha ucuz LUX veya ayak mumu sensörlerinin aksine, ölçüm cihazlarımız, tam olarak bitkiler tarafından fotosentez için kullanılan güneş ışığı, MH ve HPS ışıklarının yaydığı belirli renk dalga boylarının ışık yoğunluğunu µmol m-2 s-1 olarak ölçmelisiniz. 

 

SAĞLAM VE KULLANIMI KOLAY - MQ-100X, taşınabilirlik kolaylığı ve spot kontrol ışıkları için ölçüm cihazının üst kısmına entegre sensöre sahiptir. Bir bitki örtüsü üzerinde ölçüm yapmak için, 3 metrelik bir kablonun ucunda sensör bulunan MQ-200X'i kullanmalısınız. MQ-100X, gerçek zamanlı okumaları görüntüler, örnekleri kaydeder ve ortalama yoğunluk ile günlük ışık integrali (DLI) ölçümlerini günlüğe kaydeder.

Teklif Sepetine Ekle
Teknik Özellikler
Kalibrasyon belirsizliği ± %5
Ölçüm tekrarlanabilirliği %1'den az
KararsızlıkYılda %2'den az
Doğrusal olmama %1'den az (2500 µmol mˉ² sˉ¹'ye kadar)
Tepki süresi 1 ms'den Az
Görüş alanı 180˚
Spektral aralık 

370 nm ila 650 nm (yanıtın maksimumun %50'sinden büyük olduğu dalga boyları)

Yön (Kosinüs) tepkisi 75˚ zenit açısında ± %5
Sıcaklık tepkisi -0.04 % / C
Çalışma ortamı 0 ila 50 C, 30 C'ye kadar %90'dan az yoğuşmasız bağıl nem, 30 ila 50 C arasında %70'den az yoğuşmasız bağıl nem, ayrı sensörler 30 m derinliğe kadar suya daldırılabilir
Metre ölçüleri 

126 mm uzunluk, 70 mm genişlik, 24 mm yükseklik

Kütle 

150 gr

Garanti

Malzeme ve işçilik hatalarına karşı 4 yıl garanti