Ürün sepetinize eklendi.
Seçilen ürün zaten sepetinizde mevcut.

Genel Özellikler:

Apogee'nin en yeni, son teknoloji ürünü ePAR sensörü, ePFD sensörümüzün bir yükseltmesi olarak 2021'de oluşturuldu ve araştırmaların geleneksel 400-700 nm aralığının ötesinde fotosentetik olarak aktif olduğunu gösterdiği yeni tanımlanmış 400-750 nm ePAR radyasyon aralığını ölçmek için tasarlandı. SQ-610 ePAR sensörü, kendi kendine gücünü sağlayan bir sensördür. Sensör, tamamen suya daldırılabilen ve zorlu koşullara dayanacak şekilde üretilmiş sağlam, alüminyum bir muhafazaya ve veri kaydedicilere ve kontrolörlere kolay bağlantı için önceden kalaylı pigtail uçlarda sonlanan yüksek kaliteli kabloya sahiptir. Sensör kablosu, bakım ve kalibrasyon için kalıcı kurulumlardan sensörün çıkarılmasını ve değiştirilmesini basitleştirmek için bir IP68 denizcilik sınıfı paslanmaz çelik kablo konektörü içerir. ePAR sensörlerinin tipik uygulamaları, tüm yetiştirme ortamlarında bitki kanopileri üzerindeki toplam ePAR yoğunluğunu ölçmeyi, yetiştirme ışıklarını izlemeyi ve ayarlamayı ve bitki morfojenik aktivitesini ve fotobiyolojiyi araştırmayı içerir. Pek çok yeni nesil LED armatür, güneş ve diğer ışık kaynakları, bu yeni onaylanmış Uzak kırmızı fotosentetik dalga boylarını yayar, ancak şimdiye kadar geleneksel 400-700 nm PAR ölçerlerle ölçülemediler.

 

Bu sensörün analog versiyonu (SQ-610), sensör kafasından 30 cm uzağa yerleştirilmiş hat içi kablo konektörüyle birlikte gelir; bu konektör, uzun kablolu bir örgü sensör olarak standart kullanım veya konektörün vidasını sökerek microCache Bluetooth Micro Logger'ımızla kullanım için kullanılır. kablonun uzun kısmını atarak ve ardından sensörü microCache üzerindeki eşleşen konektöre vidalayarak.

Teklif Sepetine Ekle
Teknik Özellikler
Güç kaynağı Kendi gücünü sağlayan
Hassasiyet 0,01 mV / µmol mˉ² sˉ¹
Kalibrasyon faktörü 100 µmol mˉ² sˉ¹ mV başına
Kalibrasyon belirsizliği ± %5
Ölçüm aralığı 0 ila 4000 µmol mˉ² sˉ¹
Ölçüm tekrarlanabilirliği %0,5'ten az
Kalibre çıkış aralığı 0 ila 40 mV
Kararsızlık (Uzun süreli drift)Yılda %2'den az
Doğrusal olmama %1'den az (4000 µmol mˉ² sˉ¹'ye kadar)
Tepki süresi 1 ms'den Az
Görüş alanı 180˚
Spektral aralık 400 ila 750 nm ± 5 nm (yanıtın maksimumun %50'sinden büyük olduğu dalga boyları)
Yön (Kosinüs) tepkisi 45˚'de ± %2; 75˚ zenit açısında ± %5
Azimut hatası %0,5'ten az
Eğim hatası %0,5'ten Az
Sıcaklık tepkisi -0,11 ± %0,04 C başına
Günlük toplamda belirsizlik %5'ten Az
GövdeAkrilik difüzörlü eloksallı alüminyum gövde
IP derecelendirmesi  IP68
Çalışma ortamı -40 ila 70 C; %0 ila 100 bağıl nem; 30 m derinliğe kadar suya daldırılabilir
Boyutlar 30,5 mm çap, 37 mm yükseklik
Kütle140 gr
Kablo5 m iki iletkenli, blendajlı, çift bükümlü tel; TPR ceketi; örgü kurşun teller; paslanmaz çelik (316), sensör kafasından 25 cm uzaklıkta bulunan M8 konektör
Garanti

Malzeme ve işçilik hatalarına karşı 4 yıl garanti

FOTO / VİDEO GALERİ